Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Koncert k jubilejním 50. narozeninám Dana Hůlky (55) si nenechala ujít nejen zpěvákova manželka Bára, ale také jejich tříapůlměsíční dcera Rozárka. Malá holčička i přes únavu zvládla skoro celý koncert. Až ke konci ji maminka půvabné Báry odvezla.

Rozárka je celý tatínek. "Většina lidí říká, že je to otisk Dana," řekla Super.cz Bára, která po porodu vypadá fantasticky a nemá gram tuku navíc. Je zpět ve formě a v koktejlkách vynikla její štíhlá postava. "Běhám kolem malé, šlo to úplně samo," usmála se manželka Dana Hůlky.

Dan vyprodal celou Lucernu a z lóže mu tleskal i prezident Miloš Zeman. Právě kvůli jeho přítomnosti byly v Lucerně extrémní bezpečnostní opatření. Vedle Dana vystoupili také hosté Michal David, Kateřina Brožová, Kamila Nývltová, Lubomír Brabec a Zdeněk Hrubý. Od Michala Davida dostal Dan k narozeninám luxusní mikrofon. "Zpěvák má mít vždy svůj vlastní, který nikdy nepůjčuje. I kvůli bacilům, aby mu na něj nikdo nic neprskl," usmál se v zákulisí na Dana.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám