Hlavní obsah
Článek

Z bouřlivého vztahu zesnulého frontmana legendární Nirvany Kurta Cobaina a zpěvačky skupiny Hole Courtney Love vzešlo před lety roztomilé dítko, které si však většina lidí vybaví jen ze slavné fotografie, kde se Kurt s Courtney líbají a malou holčičku drží v náručí mezi sebou. Od té doby však uplynulo již devatenáct let a dcera slavné dvojice Frances Bean Cobain je dnes mladou ženou, která rebelské geny po rodičích rozhodně nezapře.

Frances byla minulý týden spatřena, jak nakupuje oblečení v populárním obchodě s neotřelou módou Wasteland v Los Angeles. Sama evidentně upřednostňuje hodně uvolněný styl a nebojí se vyjít na nákupy v triku, v němž jí zezadu kouká celá podprsenka a potetovaná záda.

Dcera talentovaného zpěváka a kytaristy, jenž se rozhodl odejít z tohoto světa v roce 1994 ve svých sedmadvaceti letech, rozhodně není žádnou princezničkou, přestože během posledních let dospěla do krásy. Raději se obleče do otrhaných věcí, na nohy obuje tak zvané „glády“ a vyráží do ulic. Po podobně výstřední mamince Courtney Love, která měla v minulosti podobně jako Kurt Cobain problémy s heroinem, podělila naštěstí pouze vášeň pro rudě namalované rty.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám