Hlavní obsah
Článek

Když se ve společnosti objeví Kevin Costner, a ještě navíc se svou manželkou Christine Baumgartner, je to malý svátek. Herec jako by zůstal věrný své nejslavnější roli a svou partnerku si střeží jako cenný šperk. Při pohledu na ni a na ně jako pár se tomu snad ani nelze divit. Příležitostí, která jeho a krásnou Christine ponoukla se zase jednou ukázat ve světlech reflektorů, byla losangeleská premiéra dramatického seriálu The Yellowstone.

Costner má s bývalou modelkou tři děti, syny Caydena a Hayese a dceru Grace, celkem však sedm. A zatímco spousta mužů, kteří si „na stará kolena“ pořídí s mladší ženou potomky, cítí dluh vůči těm starším z předchozích vztahů, že se jim pro samé budování kariéry moc nevěnovali, Costner to prý měl opačně. „V první půlce mé kariéry jsem s dětmi strávil spoustu času, a to byl pravděpodobně můj největší strašák ve druhém manželství - budu moct dětem věnovat tolik času jako dříve?“ uvedl pro Independent.

Výčitky ho v tomto směru tížit nemusejí. „Byl jsem dvakrát ženatý a jsem raději, když se nemusím ohlížet a říkat si: ‚Bože, kéž bych se víc věnoval dětem‘. Vím, že spousta mužů si spíš řekne: ‚Předtím jsem se věnoval kariéře, teď to chci napravit‘. Neříkám, že jsem všechno udělal správně, ale zrovna tyhle výčitky nemám,“ řekl na konto Annie, Lily a Joea z  manželství s Cindy Silvou a Liama ze vztahu s Bridget Rooney.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám