Hlavní obsah
Článek

Krasobruslař Jevgenij Pljuščenko a jeho žena, bývalá modelka a producentka Jana Rudkovská, vedou svého syna Alexandera k oběma svým profesím. Pózoval ještě předtím, než oslavil první rok, a na led jej rodiče postavili ještě v plenkách. Malý Saša tak nazouvá jak brusle, tak i nejnovější modely dětských bot.

Chlapec s modrýma očima a blonďatými vlásky je v dětském modelingu velmi úspěšný. Loni po přehlídce značky Bonpoint, která proběhla v rámci pařížského týdne módy, se například jeho matka chlubila, že se stal „prvním ruských chlapcem v historii přehlídek této značky.“ Objevil se také třeba na obálce dětské verze magazínu L´Officiel.

Nedávno však na sebe Sašova matka strhla negativní pozornost, když v rozhovoru pro ruský tisk uvedla, že syna vychovávají železnou rukou. Alexander měl být rozhovoru účasten, píše britský Daily Mail, a na dotaz, jak jej rodiče trestají, odpověděl: „Páskem“. Jeho matka pak uvedla, že se to „někdy stane“ s „malým páskem“.

Kromě tělesného trestu chlapec prý přiznal, že občas musí sedět v „temné místnosti“. Matka uvedla, že tento trest přišel, když se choval špatně se svou chůvou nebo k jiným dětem. „A co? Mí rodiče mě také zavírali do komory a používali na mě pásek, měla jsem zaracha....a nevyrostl snad ze mě slušný člověk?“ Na tuto otázku pak jeden z komentujících lidí odpověděl: „Ano, velmi slušná sadistka jste.“ Nebyl jediný, kdo s takovými výchovnými postupy nesouhlasí.

Matka také uvedla, že chce mít ze syna krasobruslařskou hvězdu, „nejlepšího na světě“. Malý Saša podle slov Jany trénuje denně od čtvrt na deset do čtyř ve třech lekcích.

Reklama

Další články

Načítám