Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Fotbalista turecké Galatasaray Istanbul Tomáš Ujfaluši se ale má. Jeho nová přítelkyně, poslední Miss ČR Aneta Vignerová (36) je vážně kost. Super.cz byl exkluzivně u toho, když fotila pro známého návrháře Lucase Macha na Okoři.

Přestože nebyl Ujfaluši focení přítomen, přehled měl o své přítelkyni stoprocentní. Pár je neuvěřitelně zamilovaný a každou chvíli si posílali esemesky a také fotografie. Nejvíce byl Ujfaluši pochopitelně nadšený z fotek, kde byla jeho partnerka oděná jen do sexy leopardího prádélka.

Vignerová a Ujfaluši spolu chodí od srpna. Sexy Miss kvůli fešnému fotbalistovi poslala k vodě muzikanta Davida Krause (44). Aneta se kvůli nové lásce snaží řadu modelingových aktivit přesunout do Turecka, kde je již ve spojení s agenturami.

"Před Miss jsem tam již pracovala, takže kontakty tam jsou. Uvidíme. S Tomášem nám to klape, je to moc fajn," řekla Super.cz zamilovaná Aneta.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám