Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Necelý rok po narození syna Nathaniela zůstala seriálová a muzikálová herečka Eva Burešová (24) sama. Její bývalý partner, muzikant Michael Krásný (34) totiž prý nezvládal rodičovské povinnosti a od své rodiny odešel. Nápadníci mají ale u krásné brunetky smůlu, ta totiž nyní na muže zanevřela.

„Partnerský život vůbec neřeším. Rozhodla jsem se být sobecká. Od svých patnácti let jsem stále dávala lásku někam jinam a asi evidentně nesprávným lidem. Furt jsem si říkala, že to byla moje chyba, ale nemyslím si to už,“ svěřila herečka známá jako sestřička Petra z Modrého kódu. „Takže se spíš učím milovat sama sebe, protože člověk je na světě sám a jediný, na kterého může mít spoleh, je jeho rodina. Chci být dobrý člověk pro svoji rodinu a pro Nathana a je důležité milovat sám sebe,“ prozradila Super.cz Burešová, která zažívá těžké období.

Partnerství s otcem jejího syna pro ni znamenalo hodně a rozchod rozhodně nečekala. „Jestli někdo přijde, tak přijde, ale zatím si to nedovedu představit, byla jsem nastavená tak, že patřím někomu jinému, ale ten člověk teď není, takže patřím Nathanovi a sobě,“ svěřila Eva, která vedle natáčení seriálu pracuje na dalších projektech a hraje v divadle. O syna má ale i tak skvěle postaráno.

„Se synem to jde. Mám ho sebou nebo je s babičkou doma, když potřebuju být někde déle, tak mi maminka pomůže, rozhodně nestrádá. Je strašně hodný a klidný, vůbec nezlobí. Už když se narodil, tak vůbec neplakal a byl zlatý. Je prostě veselé dítě,“ dodala herečka, pro kterou je syn vším.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám