Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Jana Bernášková se vrátila z dovolené, na niž vyjela s manželem, scenáristou Rudolfem Merknerem, dětmi Justýnou a Theodorem a babičkou. Volno bylo trochu zmatečné a bohužel chvílemi i bolestivé. Paprsky si vybraly svou daň a dovolená se neobešla bez spáleniny. Co nedokázalo vzdorovat horkému italskému slunci, byl Janin dekolt.

Vedle hojivých mastí pomáhá (nejen na spáleniny) smysl pro humor, který si herečka dopřávala v poctivých dávkách. Fotku spáleného dekoltu sdílela i s fanoušky a vtipkovala: „Dokážete si spálit něco, co nemáte? Já ano, prsa.“

„Milujeme dovolené mimo sezóny. Bez lidí. Ovšem slunce bylo dost ostré, takže já si spálila prsa, přestože žádná nemám, a babička dostala úpal, takže jsme se nenudili,“ svěřila, že nebyla jediná se zdravotní újmou.

Už při cestě tam přitom nastaly komplikace, z nichž jedna mohla být dramatická. Naštěstí nebyla a všichni se jí později zasmáli. „Naše dovolené jsou vždycky peprné! Hned na druhé benzínce v Rakousku jsem zapomněla kabelku s peněženkou a brýlemi pro celou rodinu. Ruda tam zapomněl jedinou mikinu, takže celou dovolenou po večerech klepal kosu. Na další benzínce jsme zase zapomněli babičku. To nás hrozně rozesmálo a uvědomili jsme si, že jsme dost přepracovaní,“ usmívá se ještě teď herečka, která momentálně exceluje v seriálu Kadeřnictví na Stream.cz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám