Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Nejdříve dvakrát denně. Pak dvakrát za týden a říkáte si, že je to stále celkem dobrý. Když je to dvakrát za měsíc, rozhovorům o sexuálním životě se raději vyhýbáte. No a když je to ještě méně... Pak už je to vlastně jedno. Je vůbec možné mít kvalitní a častý sexuální život i po třicítce?

Sex? Ne, raději porno

Foto: primulus.cz
Více

Foto: primulus.cz

Komerční sdělení

Doba je rychlá, o sexu se mluví málo a téměř nikdo z nás nemá čas a chuť dělat něco se svou přitažlivostí. Pokles libida a zhoršení erekce dnes bohužel nejsou ničím výjimečným a kupování modrých pilulek vám také nepřidá na sebevědomí. Často raději vyřešíte své sexuální potřeby sledováním "krátkometrážních filmů" na netu, než byste měli znovu najít radost z dobrého sexu? Blbé. Ale ne definitivně. Pro váš dobrý sexuální život je teď nejdůležitější, abyste opět zvýšili hladinu ztraceného testosteronu.

Jak velmi souvisí testosteron a sex

Foto: primulus.cz
Více

Foto: primulus.cz

Komerční sdělení

Moc. Dokonce tak moc, že kdybyste to věděli, změnili byste svůj život už dříve. Zájem o sex začíná opadávat už po třicítce, ale s optimální hladinou testosteronu se můžete vrátit přesně tam, kde jste byli, když jste měli dvacet. Důležité je především začít. V Česku už více než 13.000 mužů vyzkoušelo doplněk výživy, který pomáhá bojovat s příznaky nízké hladiny testosteronu, abyste se cítili jako chlap. Jmenuje se Primulus a na webu produktu najdete množství reálných referencí od mužů, kteří ho pravidelně užívají. Když navíc zjistíte, že vůbec nejde o předražené placebo, ale promyšlený multivitamin, který těží z kvalitního složení, budete děkovat, že jste se na něj dali. A vaše žena (nebo ženy?) také.

Další články

Načítám