Hlavní obsah
Článek

Tragická nehoda zpěvačky Dary Rolins (51), při které pod koly jejího vozu zamřel Jindřich Rotrekl (†63), má další oběť. Tou je podle deníku Aha! jeho dcera Lenka, která devět let pracovala v luxusní restauraci známého kuchaře a kamaráda Dary Emanuela Ridiho (37) a nedávno dostala výpověď.

Vdova Olga Rotreklová je přesvědčena, že se jedná o pomstu. „Nejdříve přišla o tátu a teď kvůli Daře o místo. Ridi jí to ani neřekl osobně. Když o půlnoci skončila směnu, dal ji manažer podepsat výpověď dohodou,“ tvrdí nekompromisně vdova s tím, že se známý kuchař mstí za svou kamarádku. Ta od okamžiku nehody nevkročila do své oblíbené restaurace v pražských Dejvicích, protože se s Lenkou nechtěla setkat.

Je zvláštní, že vyhazov z práce přišel právě v okamžiku, kdy se rok a čtvrt starý případ znovu otevřel. Lenka nechtěla svou výpověď komentovat. "Já s tím nechci mít nic společného. Nechci, aby to nějak Emanuelovi ublížilo, budu z toho mít zbytečné problémy. Že k nám Dara dřív chodila, to ano, ale víc se k tomu nechci vyjadřovat,“ bála se mluvit vyhozená servírka Lenka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám