Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Svou dovolenou si musela Alžbeta Bartošová (26) letos naplánovat s velkým časovým předstihem, ale nakonec se jí podařilo ve svém diáři najít alespoň pár dní a vyrazit na řecký ostrov Kréta.

Ten muzikálová zpěvačka navštívila nejen kvůli slunění na pláži, ale také proto, že byla pozvána na svatbu svého kamaráda a kolegy Josefa Vágnera (33), se kterým účinkuje v muzikálech Kleopatra a Muž se železnou maskou. Krásná brunetka se během dovolené nenudila. „S přítelem Lubošem jsme si naplánovali pobyt na Krétě na 11 dní, týden jsme strávili v Myrtosu, kde se uskutečnila svatba a abychom navštívili více míst, přejeli jsme ještě na další dny do jedné vesničky k Rethymnu,“ sdělila Super.cz půvabná Alžbeta.

Bartošová se také pochlubila svou krásnou figurou, kterou na jevišti skrývá pod divadelními kostýmy. A nutno říct, že takovou figuru jí lze opravdu závidět. „Chodím pravidelně cvičit, úplně jsem tomu propadla, chodím s kamarádkou a moc mě to baví,“ řekla Alžběta, která odhalila své dokonalé pozadí.

Reklama

Další články

Načítám