Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po Táně Pauhofové a Vice Kerekes se čeští diváci mohou těšit na další krásnou Slovenku, která se jim odhalí na filmovém plátně.

Mária Havranová (23) hraje hlavní roli v tanečním filmu Backstage, který vstupuje do českých kin. Příběh mladých tanečníků nepostrádá emoce a součástí filmu je i milostná scéna, v níž půvabná Mária ukáže své krásné tělo. Jejího partnera ztvárňuje talentovaný herec Tony Porucha.

Žánr tanečního filmu je v českém filmu úplnou novinkou. Rytmus, streetdance a skvělé choreografie doplňuje love story a nečekaný milostný trojúhelník.

„Backstage je v Česku první film svého druhu a samozřejmě úplně odlišný film, než jaké jsem doposud natočila. To mě přitahovalo, taneční film si vyžaduje vlastní výrazové prostředky a jiný přístup. Navíc se mi líbil scénář, ve kterém je vlastně vše podstatné. Backstage je o lásce, tanci, přátelství, penězích, slávě a moci,“ přibližuje režisérka snímku Andrea Sedláčková, která má na svém kontě například ceněný film Fair Play. Na ukázku z filmu se podívejte ve videu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám