Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Muzikál Funny Girl je pro Moniku Absolonovou (47) srdeční záležitostí. V divadle Studio DVA jej v sobotu na dlouhou dobu odehrála naposledy. Během dojemné rozlučky s oblíbenou rolí se neubránila slzám.

Monika Absolonová musela dát opět kariéru stranou a bude se věnovat mateřským povinnostem. V muzikálu Funny Girl ji nikdo alternovat nebude, takže představení z repertoáru divadla zmizí a vrátí se na scénu až v září 2019, kdy už zpěvačka bude dvojnásobnou maminkou.

Na derniéru Moniku kromě partnera Tomáše Horny doprovodil i jejich syn Tadeáš. „Dámy a pánové, děkuji divadlu, že tady můžu hrát. Děkuji za toto úžasné představení a děkuji fantastickým kolegům. Jsem šťastná, že tady s nimi můžu být,“ dojala se Absolonová k slzám.

A nebyla by to ona, kdyby v emotivní chvíli nepřidala nějaký vtípek: „Vždycky když jedeme okolo, tak Táda říká, že tady hraje vždycky maminka. Nikdo jiný tady asi nehraje.“ Moniku potěšilo, že se muzikál bez ní hrát nebude. „Já jsem rozdavačná, ale Fanny nedám,“ dodala s nadsázkou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám