Hlavní obsah
Článek

V minulých týdnech se v médiích mluvilo o tom, že zdravotní stav zpěvačky Marty Kubišové (81) není úplně ideální.

Ona teď ale veškeré spekulace vyvrací. „Byla jsem úplně normálně lehce nastydlá, ale udělalo se z toho v médiích takové drama, že jsem nevěřila vlastním očím,“ směje se jedna z nejpopulárnějších českých zpěvaček. A naopak říká: „Jsem úplně zdravá, cítím se skvěle a zrovna plánuju dovolenou. Dva týdny budeme s mou dcerou Kačenkou relaxovat u moře, na což se hrozně moc těším, bude to taková dámská jízda.“

A v hlavě už má i plány, které hodlá realizovat po dovolené. „Po návratu se musím také věnovat všem přátelům, na které nebyl v tom šrumci po skončení kariéry čas. Letní čas bych chtěla také využít k práci na mé knize, kde bude pospáno, jak jsem všechny ty události viděla já,“ svěřila se Super.cz Kubišová.

A ačkoliv hudební kariéru oficiálně pověsila na hřebík, jednu nabídku k návratu na pódia přeci jen přijala.

„Konají se nádherné akce k stoletému výročí vzniku naší republiky a při této příležitosti jsem tedy výjimečně souhlasila s tím, že vystoupím. Se mnou bude zpívat třeba Vojta Dyk nebo Richard Müller a spousty dalších, na to už se doopravdy těším,“ říká Kubišová o koncertu Příběh hudby, který se uskuteční 30. září tohoto roku v Obecním domě v Praze.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám