Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačku Heidi Janků (61) odsuzují experti z módních policií slušně řečeno jako starou lasici, jejíž outfity jsou k jejímu věku naprosto nevhodné. "Mě to rozhodně netrápí. Budu se oblékat tak, jak to cítím a jak mi to tělo doposud dovoluje," řekla Super.cz Heidi, oblečená v obepnutých šelmích minišatech na charitativním křtu pro UNICEF.

Heidi se ve svých outfitech cítí dobře a nechává si je dokonce schvalovat i od o více než dvacet let staršího manžele Ivo Pavlíka. "I on má na mně takové oblečení rád. Nevím, proč bych se měla vzdávat dekoltů a mini jen kvůli tomu, že mě někdo kritizuje. A řeknu vám, že bych si přála i šaty, které jsem navrhla svojí panence Kláře Korálkové, která se tady dražila," svěřila zpěvačka.

"Manžel řešil moje oblečení jen jednou. Bylo to v době, když jsem měla hodně extravagantní kostýmy a hrozil zákaz vystoupení celé kapely. Ale to jsem byla ještě hodně mladá," dodala Janků. Ta byla mimochodem se svojí panenkou v historii dražeb pro UNICEF nejúspěšnější. Díky ní se vybralo čtyři sta tisíc korun.

Dražba panenek, jejíž výtěžek jde na očkování pro Afriku, se letos konala v Muzeu české hudby, panenek bylo celkem jednadvacet a už první, od návrhářky Liběny Rochové, se vydražila za pětatřicet tisíc korun. Během existence akce vybraly tři milióny korun.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám