Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Musí snad vlastnit tajný recept na elixír mládí. Herečka Jitka Ježková (40), kterou kromě dabingu nebo sitkomu Nováci proslavila i role přítelkyně Jarušky hlavního hrdiny filmu Báječná léta pod psa, se za poslední roky takřka nezměnila.

Je tak k neuvěření, že tahle křehká blondýnka právě dnes slaví své 40. narozeniny. „Věk beru pouze jako číslo,“ svěřila herečka, které musí její vzhled a štíhlou figuru spousta jejích fanynek už léta závidět. Své kulatiny se tak Ježková rozhodla zapít hned několikrát. „Oslav bude několik, budu slavit po partičkách s přáteli, takže téměř celý červen,“ prozradila nám Jitka.

Ta se roky objevuje nejen na televizních obrazovkách, v posledních letech to byl například seriál Doktoři z Počátků, ale i na divadelních prknech. Jednou z jejích posledních činoherních rolí, kterou nastudovala, je fotografka Anna v představení Na dotek v Divadle Broadway. Vedle práce se herečka věnuje také své rodině, především osmileté dceři Elišce, kterou zatím před světem šoubyznysu úspěšně chrání.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám