Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poslední dovolená před narozením prvního společného potomka. Tu si užívá moderátor a herec Michal Kavalčík (48) se svou snoubenkou Zuzanou. Zamilovaný pár si vyrazil odpočinout do Chorvatska a prosluněné počasí a krásné moře si nemůžou vynachválit.

„Jsme na místě, kde už jsme byli. Přímo u našeho domečku máme vlastní bazén a k moři to je 200 metrů,“ svěřil Kavalčík, který si spolu se Zuzanou užívá velmi klidnou dovolenou. „Jsme tu před sezónou, takže je tu naprostý klid, téměř bez turistů, což je boží,“ prozradil Super.cz Kavalčík, který v Chorvatsku také odpočívá během zkoušení nového muzikálu Trhák, do kterého po létě naskočí.

Na dovolenou vzali také své všechny děti. Nechybí tak Michalův třináctiletý syn Alex a Zuzčin dvanáctiletý syn Jonáš a osmiletá dcera Lucie. „Denně oba hodně plaveme. Míša kvůli pooperačnímu stavu a já abych nevypadla z kondice. Když se mu nechce, dělá mi na břehu plavčíka, aby mě břicho nestáhlo ke dnu,“ svěřila se smíchem Zuzana, která už stejně jako moderátor ví, zda přivítají na svět chlapečka, nebo holčičku. „Pohlaví miminka si necháváme jako překvapení,“ svěřil Michal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám