Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na večírcích a společenských akcích už modelku Pavlu Vrbovou moc často nevídáme. Vychovává pětiletou a šestiletou dceru a věnuje se jiným pracovním aktivitám, než je modeling, který už pověsila na hřebík, i když vypadá pořád skvěle. "Nechám místo těm mladším a pozoruju to zpovzdálí," svěřila.

"Ráda si někam občas vyrazím, ale často to není. Nechci pořád obtěžovat babičku, aby mi holky hlídala. Tak je to pro mě takový svátek," řekla nám Pavla, která prý outfit na párty ve francouzském stylu řešila na poslední chvíli.

"Původně jsem si chtěla vzít něco úplně jiného. Ale protože bylo krásně, vybrala jsem spíš neformální šaty, ve kterých se nebudu škrtit a muset se do něčeho zavazovat," vysvětlila model s odhalenými zády, v němž ji netísnila ani podprsenka. I po dvou dětech si může dovolit nechat ji doma.

Klidně si je prý vezme znovu. "Myslím, že nejsem Sharon Stone ani někdo podobný, abych musela na červeném koberci stát pokaždé v jiné róbě. Ale tím neříkám, že nemám šatů dost, jsem připravená na jakoukoliv příležitost. Šaty mám ráda a klidně bych mohla nějaké někomu půjčit a ani bych to v šatníku nepoznala," smála se Pavla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám