Hlavní obsah
Článek

Každý by to chtěl, ale ne každý to má! Obzvlášť v Hollywoodu není lehké najít spřízněnou duši, ale některým se to podařilo. Upíří herci Ian Somerhalder (39) a Nikki Reed (30) jsou šťastně zamilovaní i po třech letech manželství.

Třetí výročí oslavili koncem dubna a nyní se vydali zrelaxovat do wellness resortu. Na dovolené je následovala i dcera Bodhi (10 měsíců), rodiče Nikki a pár dalších přátel. Oba herci mají rádi jógu a jsou tedy poměrně ohební, jak je ze snímků patrné.

Ian, kterého dobře známe jako upíra Damona z Upířích deníků, na Nikki pěje stále ódy na svých sociálních sítích. Herečka, která ztvárnila upírku Rosalie pro změnu v sáze Stmívání, Somerhaldera prý nepřestává okouzlovat.

„Vzpomínám si, jak jsem poprvé viděl tohoto kouzelného člověka. Nikki, jsi teplo, jsi slunce, jsi vzduch mého dechu a moje země. Každý den mě inspiruješ a učíš mě. Vždycky jsem snil o tom, že budeme rodiči a jsem tak šťastný, že s vámi mohu strávit každý den,“ dojal všechny na svém Instagramu v Den matek. Musíme uznat, že tahle dvojka dostala i nás. Tak krásný a šťastný pár se v Hollywoodu jen tak nevidí. Snad jim to vydrží co nejdéle.

Reklama

Další články

Načítám