Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Maria Menounos sice oslavila teprve 40. narozeniny, v životě už toho ale zažila docela dost. A nebyly to jen hezké chvíle.

Ty nejtěžší přišly v době, kdy její mamince Litse lékaři diagnostikovali rakovinu mozku a nádor posléze objevili i u Marie. „Nebrečela jsem. Vlastně jsem se začala smát. Je to tak neskutečné, šílené a neuvěřitelné, že moje matka má tumor a já taky,“ řekla o momentu, kdy se zprávu dozvěděla. Naštěstí šlo o nezhoubný útvar, který doktoři vyjmuli během sedmihodinové operace.

O své matce se dále moc nevyjadřuje, ale na Den matek udělala výjimku, když na svém Instagramu napsala: „Ženě, která mě vychovala, učila, věřila ve mě, bojovala za mě, vlastně pro mě dělala všechno. Šťastný den matek, děkuji ti a miluji tě. Jsi výjimečná žena, mami. Chytrá, talentovaná, krásná a všechna další pozitivní adjektiva.“

Dalším blízkým člověkem je pro Mariu její manžel, za kterého se provdala letos prvního ledna. Televizního scenáristu Kevena Undergara si vzala po desetileté známosti během silvestrovského speciálu přenášeného živě z Times Square.

Na nejvíc sexy fotky moderátorky a příležitostné wrestlerky, která svůj půvab před lety využila i v soutěži Miss Teen USA, se podívejte pod článkem.

Reklama

Další články

Načítám