Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Proklamovaný vztah mezi zpěvákem Tomášem Klusem (37) s půvabnou kolegyní Ewou Farnou vypadá poněkud virtuálně. Od jejich společného moderování cen Anděl letos v březnu je nikdo neviděl společně. A to je sakra divné.

Poslední příležitost, kde byla Ewa očekávána, byl pondělní křest nové Klusovy desky Racek ve Švandově divadle v Praze. Snad by bývala mohla být i kmotrou. Ale kdež. Zastoupil ji textař a miliardář Michal Horáček. "Ewa se připravuje na zkoušky ve škole," znělo vysvětlení managementu.

Jen pár týdnů předtím přebíral Tomáš cenu za třetího nejoblíbenějšího interpreta na letních hudebních festivalech. "Ewa připravuje svůj koncert na oslavu osmnáctin," řekl Super.cz zpěvák. A když byl naopak čekán on a objevila se jen Ewa sama, odpověděla na dotaz, kde má Tomáše slovy: "Má koncert, ale doprovázejí mě jeho kamarádi."

Vztah mezi dvěma úspěšnými mladými lidmi se proflákl na sociální síti a podle všech indicií to vypadá, že na této úrovni se také převážně odehrává. Ještěže má Tomáš jinou spřízněnou duši. I letní festivaly s ním projela fenka křížence Kapka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám