Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Stanislav Zindulka (79) po odchodu ze seriálu Ulice jen kvete. Herec si sám přál z projektu odejít, protože se obával o své zdraví. Za pokračování mu nestál ani honorář v řádu deset tisíc korun denně. Před pár lety totiž herec z přepracování zkolaboval, ochrnul a dohromady ho dávali specialisté na neurologii ve vojenské nemocnici.

Teď už zase vypadá jako štramák a do společnosti nevychází bez obleku a typického motýlka, za což ho vychválili i v módních policiích. Zindulka ve společnosti kolegyň stejné generace Blanky Bohdanové a Aleny Vránové pokřtil svoji autobiografii Moje cesta. Mrzelo ho jen to, že kvůli těžké viróze nedorazila Dagmar Havlová, která měla být kmotřičkou.

"Kdysi jsem ji učil a byl jsem moc rád, že jsem ji potkával při natáčení filmu Odcházení, který točil její manžel," vzpomínal Zindulka. Ten stále nelenoší, ale práci si pečlivě vybírá. Zahrál si v seriálu České televize pod pracovním názvem Elixír mládí z prostředí domova důchodců, v postprodukci je film Školní výlet a objeví se také v televizním filmu Posel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám