Hlavní obsah
Článek

Také Tereza Mátlová (48) se vrací do své role operní divy v legendární muzikálu Fantom opery, který se bude uvádět opět od 14. září v divadle GoJa Music Hall. "Už se samozřejmě těším, i když se přiznám, že úplně všechno si nepamatuju," řekla Super.cz.

"Mám hudbu propojenou s pohybem, takže na prvních zkouškách pro mě bylo těžší zpívat jenom s orchestrem. Ale mozek začne určitě zase rychle fungovat a naskočí mi to," dodala.

Choreografii samozřejmě nemá tak náročnou jako zpěvačky, které ztvárňují role baletek. "Tak balet mě naštěstí v mojí roli minul, ale i scéna, která se odehrává v rámci maškarního plesu, je docela složitá pro všechny. takže s ní asi bude trošku práce," upřesnila.

Tereza má jedny z nejhonosnějších kostýmů, převléká se minimálně čtyřikrát. "Už jsem si je vyzkoušela a musela opět konstatovat, jak krásné jsou i poté, co jsme v nich odehráli takovou spoustu představení. Jsou opravdu kvalitní, takže budou potřeba jen takové mini úpravy," doplnila. "Tedy ne kvůli mně, protože jestli jsem se změnila, tak jenom k lepšímu, tak bych to viděla docela pozitivně," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám