Hlavní obsah
Článek

Aktivní kariéru Tomáš Verner (31) ukončil v roce 2014, krasobruslení však do jeho života patří dál. Působí v Akademii Tomáše Vernera, kromě reprezentantů trénuje i děti a pravidelně se účastní různých exhibic. Nyní se však bude více věnovat i další profesi - moderování.

Tuto roli si Tomáš už vyzkoušel, v březnu jej Česká televize přizvala jako komentátora na olympiádu do Pchjongčchangu. Nyní dostal další příležitost.

Od 6. června bude Verner moderovat interaktivní talk show V centru na Televizi Seznam. V pořadu tak na pozici moderátora doplní youtubery Shopaholic Nicol a Kovyho a reportéra Janka Rubeše.

„Já si budu zvát sportovce, kteří ovlivňují svým sportovním výkonem nebo činností mimo sportovní výkon dění v České republice. Ať už se zapojují do projektu s dětmi, pomáhají charitě, nebo jsou jenom tím nejlepším vzorem,“ nastínil témata, jimž se chce věnovat.

Svou premiéru bude mít tento „krasobruslař v důchodu“ 6. června od 20:00 hodin ve Skautském institutu v Praze, kam mohou dorazit i diváci a společně s ním klást otázky jeho prvnímu hostovi, olympijskému vítězi v judu Lukášovi Krpálkovi.

Reklama

Další články

Načítám