Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kaia Gerber (16) se své slavné matce velmi podobá, proto jí většina lidí už dávno predikovala modelingovou kariéru. Na slavnostní udílení módních cen CFDA Fashion Awards pózovala vedle slavného návrháře Alexandra Wanga. Předvedla se v modelu, který odhaloval její nohy, ale nabízí se otázka, jestli je to vůbec dobře.

Kaia je známá tím, že je velmi hubená. V kraťasech a punčochách její postava ještě vynikla a mnozí fanoušci začali spekulovat, jestli by slavné modelce neměl náhodou dát někdo napapat. Éra na kost vyhublých modelek už je totiž dávno passé a dnes frčí nejvíce holky „krev a mlíko“.

Mladičká modelka je v této branži jinak velmi úspěšná. Po slavné matce podědila nejen vzhled, ale také způsob chůze. Na molu vystupuje sebevědomě a okamžitě se vám vryje do paměti stejně jako modelky z 90. let. Návrat devadesátkového stylu je nyní v módě hodně v kurzu, takže po modelkách, jako je Kaia, je velká poptávka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám