Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Henrieta Hornáčková bývá častým hostem na společenských akcích a nebojí se předvést svoje křivky v hodně odvážných outfitech. Nicméně když se měla ukázat v plavkách, styděla se tak, že přes ně přehodila chlupatý župan, ve kterém se vedru musela pořádně zapotit.

"Nestydím se za postavu, ale spíš za barvu. Jsem po zimě vždycky taková Sněhurka, kůže mi strašně rychle vybledne, a nemám čas, abych se šla někam opalovat, protože jsem pořád zavřená v divadle," vysvětlovala nám Henrieta.

Ale jenom v tom to nebylo. "Nepotřebuju se úplně předvádět v plavkách, to, co není úplně hezké, ať je schované. Můžu ukázat nohy, ale břicho bych radši nechala schované. Od toho jsou missky a modelky. A přítel by asi taky nebyl úplně rád. Už tak docela koukal, že si s sebou balím plavky a že se v nich budu někde promenádovat," uzavřela. Do plavek se ale nakonec svlékla aspoň na jedné z procedur.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám