Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Kamila Hübsch se sice snažila prorazit svými sólovými songy, ovšem když fanoušci v jejím podání slyšeli písně Ivety Bartošové, přemluvili ji prý, aby se věnovala spíš jim. Jak se to stalo, nám Kamila prozradila oblečená jenom do bikin.

"Opravdu si o to říkali roky. Tvrdili, že jim ji připomínám nejen hlasem, ale i tím, jak vypadám, a svým vystupováním. Zkusila jsem jich pár nazpívat a reakce jsou úžasné. Proto od září chystám koncerty po celé České republice i na Slovensku s největšími Ivetinými hity," svěřila.

Byl to trošku oslí můstek, ale vzpomněli jsme si, že kdysi i Bartošová mívala výkyvy ve váze a Kamila také s tou svojí trošku bojuje. "Musím se hlídat. Jednou jsem nahoře, jednou zase dole. Snažím se cvičit a zdravě jíst. Mám zdravé sebevědomí a nestydím se ukázat taková, jaká jsem. Nebudu se trápit tím, že mám trochu celulitidu, větší zadek a bříško," uzavřela Kamila.

Reklama

Další články

Načítám