Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před Vánoci se na zkoušku vrátila na módní molo, i když jen v šatech. Teď se nám herečka Irena Máchová, kterou známe mj. ze seriálu Ordinace v růžové zahradě anebo jako mrchu z Ohnivýho kuřete, ukázala v bikinách. Figuru má maminka čtyřleté dívenky a tříletého klučiny neskutečnou.

"Asi to tak nějak bude, když to všichni říkáte," smála se Irena, která s oběma dětmi vyrazila na reopening wellness studia. "Ale na módní molo si v plavkách ani v prádle netroufnu. Myslím, že na to jsou mladší dívky, ne my, matky," míní.

Po dětech prý moc hubnout nemusela. "S Toničkou jsem sice přibrala třicet kilo, ale z poloviny to byla voda. Vypotila jsem se, vyčurala, a bylo to dobré. S Theodorem už jsem pak měla starost o dvě malé děti, takže jsem taky cíleně hubnout nemusela. Kmitala jsem a byla jsem ráda, že se aspoň jednou denně najím," vysvětlila.

A kde můžete Irenu, i když oblečenou, opět vidět? "Zkouším v divadle u paní Hany Gregorové (71). Odpremiérovali jsme Tři letušky v Paříži a teď zkoušíme hru, která se jmenuje Stará láska nerezaví. A menší roli mám v připravovaném seriálu Krejzovi," vypočítala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám