Hlavní obsah
Článek

Ne každý se stihne připravit na plavkovou sezónu, jak by chtěl. Ani známé tváře to občas nezvládnou. A u některých by to nešlo, ani kdyby se sebevíc snažily. Na tyto celebrity na pláži opravdu nebyl pěkný pohled.

Donatella Versace

Když slavnou návrhářku (63) vyfotili na francouzské pláži, svět se zděsil. Kůže na kostnatém těle jenom plandala a jediné, co drželo na místě, bylo umělé poprsí. Samozřejmě nikdo nemládne, ale Donatella možná měla věnovat více pozornosti celému tělu a péči o něj než jen plastikám obličeje.

Chanelle Hayes

Televizní hvězda (30) je často lynčována za svou postavu. Špeky a povislé svalstvo jí opravdu nesvědčí a fanoušci jí to dávají jasně najevo. Především, když ji pak někdo zvěční, jak se cpe fast foodem. Chudák Chanelle.

Lindsay Lohan

Mladá, krásná a svěží, taková Lindsay Lohan (37) bývala a už dávno není. Svůj život v mládí zasvětila drogám a alkoholu, a tak není divu, že na posilovnu a zdravou stravu už nezbýval čas. To se na hereččině těle samozřejmě značně podepsalo a kůže jí plandá všude, kde to jde.

Amber Rose

Slavná kráska Amber Rose (40) se proslavila svým pozadím, stejně jako její úhlavní rivalka Kim Kardashian. Jenže na fotkách si ho většinou nechává retušovat. V reálu je ovšem všechno jinak a její obří zadek se pyšní celulitidou. Rose sice zarputile tvrdí, že si pozadí zvětšit nikdy nenechala, ale místo vyvracení spekulací by mu raději měla dopřát trochu víc péče.

Steven Tyler

Legendární zpěvák (70) neměl nikdy zrovna atletickou postavu, ale že je to v reálu taková hrůza, možná nikdo nečekal. Tyler působil vždy spíš vychrtle, takže nikdo nepočítal s plandajícím hrudníkem, který by mu záviděla kdejaká kojná. Za divoký život rockera holt zaplatil vlastním tělem.

Reklama

Další články

Načítám