Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kim Kardashian (43) je beze sporu módní ikonou, ale jen málokdo by čekal, že dostane módní cenu, která se obvykle udílí návrhářům. Překvapilo to i samotnou Kim a na předávání cen The Council of Fashion Designers of America (CFDA) Fashion Awards v New Yorku neskrývala údiv.

„Jsem tak trochu v šoku, že jsem dostala módní cenu, když jsem vlastně většinou nahá,“ pobavila přítomné svou děkovnou řečí. Kim obdržela prestižní cenu za to, že docílila přes 200 miliónů sledujících na svých sociálních sítích a zároveň řídí několik módních značek a kosmetických společností, včetně KKW Beauty, KKW Fragrance, Kids Supply, Kimoji a vlastní aplikace.

I na udílení dorazila poněkud spoře oděna a bez spodního prádla, jak už bývá u Kim zvykem. Oblékla krémový crop top a dlouhou sukni od Ricka Owense, ve kterých její oblé křivky dokonale vynikly. Působila trochu jako řecká bohyně a na pódiu se rozhodně bylo na co dívat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám