Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka a hudební performerka Eliška Mrázová přiznala, že čas netráví jen vymýšlením nových hitů, ale sem tam na sebe mrkne i do zrcadla.

Přestože kosmetickou údržbu ve svých čtyřiadvaceti letech nepotřebuje, nechává se preventivně hýčkat u maséra Martina. Dělá to i proto, aby se líbila svému příteli, bubeníkovi Adamu Vychodilovi.

„S Adamem už žiju rok a půl a je to fajn. Bydlíme spolu, fungujeme jako domácnost, pořídili jsme si i pejska Shiba-Inu. A dopadlo to tak, že ten hafan s námi spí i v posteli. Tu navrhl Adam a jeho strejda nám ji udělal. Postel nemá nebesa, ale tyčky, kolem kterých jsou obtočená světýlka. No a do téhle romantiky nám to zvíře občas hupsne. Ale rozhodně ho nemáme místo miminka, na to je ještě čas,“ řekla známá bojovnice s jo-jo efektem Elis. Víc než postavu teď ale řeší kariéru, a vyplácí se.

Eliška momentálně za skládáním hudby hodně cestuje do ciziny. Ani o prázdninách se v Česku moc neohřeje.

„V červenci mě ve Velké Británii čeká hodně důležitá věc. Ještě o ní nemohu mluvit, ale půjde to i v jejich televizi. Do toho s mojí agenturou řešíme zahraniční aktivity, promýšlím novou desku a těším se, až na ní začnu pracovat,“ nastínila Eliška Mrázová svoje plány s přáním, že když to všechno vyjde, bude zpívat, skládat a cestovat. Bude tak dělat jenom to, co ji nejvíc baví.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám