Hlavní obsah
Josef Koukolíček
Článek

Zvítězí krása, které pomohly zručné ruce plastických chirurgů, nebo naopak uspěje harmonie tvarů, které stvořila jen samotná příroda? To byla otázka, kterou si pokládali členové poroty i diváci soutěže krásy Miss Junior. Mezi finalistkami totiž byla i sedmnáctiletá modelka Kristýna Pumprlová z Domaželic u Přerova, která si nechala zvětšit svá drobná ňadra silikonovými implantáty. A nijak se tím netajila už při castinzích.

„Kristýna nás v průběhu castingů požádala o aktualizaci svých fotek, ze kterých bylo zřejmé, kvůli jaké oblasti svého těla to chtěla. Pravidla soutěže zakazují u dívek jen tetování nebo piercing, takže Kristýna mohla postoupit dál,“ vysvětlila ředitelka soutěže Hamrová. Kristýna se vedle velkých prsou ovšem těší i velkému sebevědomí. „Oznámila nám, že by titul Miss Junior měla dostat za zásluhy, jelikož modelingu se věnuje od svých osmi let. Tím nás všechny dost odrovnala,“ popsala průběh castingů Hamrová.

Pumprlová potvrdila sebevědomí i během samotného finále. Na otázku moderátora večera Rudy z Ostravy, kam by ho pozvala ve svém rodném kraji, totiž s ledovým klidem odpověděla: „Do Olomouce na fotbal, aby si viděl, jak dá naše Sigma té tvojí Ostravě strašně na prdel.“ Kristýna se nakonec Miss Junior nestala, ale šerpu pro Miss si přeci jen odnesla. Na facebooku jí totiž lidé z dvanáctky finalistek zvolili za Miss Internet.

Porota, ve které byl například zpěvák Ben Cristovao (36), herečka Veronika Nová (37) nebo třeba fotograf Jakub Ludvík pak za Miss Sympatie zvolila Veroniku Pilátovou. A v hlavní kategorii Miss Junior si šerpu navlékla Nátálie Kotková. Nejúspěšnějším návštěvníkem Hard Rock Cafe se ale bezesporu stal slovenský rapper Rytmus. Ten těsně před vyhlášením výsledků zazpíval na pódiu jednu písničku. Za tu sklidil obří aplaus a také honorář sto tisíc korun.

„Po vystoupení se mě přišel zeptat, jestli jsem s tím byla spokojená. Strašně mile mě tím překvapil a musím říct, že je to fakt borec,“ pochválila Hamrová slovenskou superhvězdu. Fotky všech finalistek včetně vítězek, ale i Rytmuse si prohlédněte v naší fotogalerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám