Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Michaele Habáňové (27) skončilo kralování. V sobotu předala korunku královny krásy své nástupkyni, nové České Miss Lee Šteflíčkové. "Hned po finále jsem byla maličko smutná. najednou předáte to, co je rok vaše. Přichází ale nová kapitola. Stanu se holkám takovou opatrovnicí. Kdo jiný by jim měl víc pomoct než ta, která to rok zažila," řekla Super.cz Habáňová.

Míšu nepotkala missí nemoc a s partnerem Matějem chodí dál. "Slyšela jsem, že Lea má taky přítele. Myslím, že jí v tom ráda pomůžu. Vím, že to je velmi těžké. Její přítel by si měl dát schůzku s mým partnerem, aby věděl, co ho čeká. Připravit se na to a obrnit se nervy," vysvětluje.

Jaký je tedy recept na udržení vztahu? "Nechoďte s ním na společenské akce. Protože jste tam vy za hvězdu a partner žárlí. Necítí se dost jako chlap, stojí v pozadí. Najednou vidí, že vy jste něco víc a to ego jde dolů. Hlavní je si vybudovat důvěru, aby věděl, že se nic neděje," dodala Habáňová.

Lea Šteflíčková, Česká Miss 2018, byla její favoritkou. "Lea byla mojí velmi horkou favoritkou. Vlastně všechny tři holky. Věřím, že letošní rok bude ještě větší jízda než ta, kterou jsem loni zažívala já," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám