Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Také už jste se o víkendu svlékli do plavek a vydali někam k vodě? Pro slavné modelky je to na denním pořádku, sotva byla sezóna zahájena. Podívejte se, jak žhavé krásky vystavily svoje přednosti.

Hvězda WWE Lana vystavila vysportované křivky v bikinách na pláži v Miami. Do Miami vyrazila točit oblíbenou wrestlingovou reality show Total Divas. Možná na to nevypadá, ale tahle kráska je pěkně ostrá a uzemní vás jedna dvě.

Fitness modelka Hope Beel se vydala na dovolenou do Mexika a všem přítomným málem vypadly oči z důlků. Na vysportované postavě založila kariéru, takže je na ni v bikinách opravdu radost pohledět. Každý si ale občas potřebuje odpočinout, a tak si vesele užívala mexického slunce.

Modelky Claudia Romani a Carol Paredes se rovněž vyrazily slunit do Miami. Obě si také prošly populárními reality show. Romani se objevila v Secret Story in France (francouzská adaptace Big Brothera) a Peredes se účastnila francouzské Les Marseillais i dalších.

Plastiková Playmate Marissa Everhart vyrazila rovněž na jachtu do Miami, kde fotila reklamu, a v černých plavkách vystavila výstavní silikony. Právě díky silikonům si na Instagramu vysloužila stovky tisíc sledujících. Ukazuje je totiž opravdu ráda, stejně jako svůj plastikami poupravený obličej.

Která kráska podle vás vypadá v plavkách nejlépe?
Lana
15,4 %
Hope Beel
55,6 %
Claudia Romani
13,6 %
Marissa Everhart
15,4 %
Celkem hlasovalo 1262 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám