Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Snažil se to co nejdéle udržet pod pokličkou. Syn Karla Vágnera (76) zpěvák Josef Vágner (33) jen krátce poté, co si na řeckém ostrově Kréta vzal svou dlouholetou přítelkyni Marlene, oznámil další novinku. Co nevidět budou doma totiž tři.

Přestože se nevěsta po celou svatbu snažila schovávat své rostoucí bříško, přítomným hostům nemohlo uniknout, že se hudební skladatel Karel Vágner stane opět dědečkem, a tak musel Pepa s radostnou zprávou ven. „Na miminko se oba moc těšíme, mělo by se narodit začátkem září,“ svěřil Super.cz Vágner, který zažívá nejkrásnější období v životě.

Svatba podle zpěváka ale rozhodně nebyla kvůli přírůstku, na který se už velmi těší. „Vzhledem k tomu, že jsme měli svatbu naplánovanou rok dopředu, tak jsme se rozhodně kvůli miminku nemuseli brát,“ sdělil Vágner, který vše v řeckém letovisku Mirtos oslavil nejen s rodinou, ale i přáteli z Divadla Broadway, kde účinkuje v muzikálu Muž se železnou maskou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám