Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Deborra-lee Furness (62) sice není nejmladší, ale to ještě neznamená, že je za zenitem. Ulicemi New Yorku se proháněla na elektrické koloběžce a vypadala v dobrém rozpoložení.

Málokterá manželka slavného hollywoodského krasavce je pořád tak plná života a elánu. Deborra k tomu má ale dobrý důvod. Manžel Hugh Jackman (55) je jí tak oddaný, až z toho ženy po celém světě jdou do kolen. Pár v dubnu oslavil 22. výročí svatby a Jackman pěl na svých sociálních sítích na manželku opravdové ódy.

„Od prvního dne jsme jeden pro druhého byli nejdůležitějšími lidmi na světě. O 22 let později se to jenom prohloubilo. Ty a děti jste tím největším darem, který jsem kdy dostal. Miluji tě na miliónkrát kolem celého světa,“ napsal na svých sociálních sítích.

A vypadá to, že Jackman a Furness, kteří spolu mají syna Oscara (17) a dceru Avu (12), jsou opravdu stále zamilovaní. Pravdou je, že Jackman mohl mít kdejakou mladší krasavici, ty se na něj totiž vždy jen lepily. Na aféry ho však příliš neužije. Klobouk dolů, to se v Hollywoodu jen tak nevidí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám