Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka a herečka Barbra Streisand (69) v dubnu příštího roku oslaví sedmdesátiny. Nejen, že by jí tento věk nikdo nehádal, ale dokonce v poslední době vypadá lépe, než za mlada. Spolu s manželem Jamesem Brolinem (71) se vydala na večeři s přáteli do restaurace Katsuya v Hollywoodu.

Kompletně v černém s vyhlazenými vlasy a brýlemi s výraznými obroučkami vypadala americká zpěvačka v doprovodu svého charismatického prošedivělého manžela mladistvě a svěže.

O Barbře Streisand se nikdy nehovořilo jako o typické krásce, a to především kvůli jejímu výraznému nosu, avšak o to víc vynikala a její tvář se stala snadno rozpoznatelná. Streisand byla navíc nejen pěvecky, ale také herecky nadaná, což dokazuje i skutečnost, že je dvojnásobnou držitelkou Oscara a několika Zlatých glóbů. Vlastní také ceny Emmy a Grammy. Streisand je považována za jednu z komerčně nejúspěšnějších zpěvaček historie, která prodala celkem více než 70 miliónů alb.

Z prvního manželství s hercem Elliotem Gouldem má syna Jasona Goulda. S Jamesem Brolinem děti nemá. Streisand se během života objevila v řadě filmů a divadelních představení na Broadwayi. Zahrála si například ve filmovém muzikálu Hello, Dolly! z roku 1969, dále ve snímcích Funny Girl, Zrodila se hvězda, Pán přílivu, Dvě tváře lásky či Jeho fotr, to je lotr a Fotři jsou lotři.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám