Hlavní obsah
Článek

Z žen, které jsou součástí britské královské rodiny, je pozornost médií i lidu upřena hlavně na manželky princů Williama a Harryho, Kate a Meghan, a příbuzné bratrů tak zůstávají v pozadí. Až na jednu, která se vedle společenských povinností, jež pramení z titulu Lady, který nosí, věnuje také modelingu. O Lady Kitty Spencer (27), neteři princezny Diany a sestřenici princů, je slyšet čím dál více.

Bylo to hlavně v souvislosti se značkou Dolce & Gabbana (šaty od italského dua vynesla i na svatbu bratránka Harryho), s níž Kitty dlouhodobě spolupracuje. Nyní ji ke spolupráci oslovila další známá firma, a to šperkařská značka Bvlgari, pro niž krásná blondýnka nafotila kolekci snímků, a dokázala, že i decentní fotky mohou být velmi smyslné a sexy.

Lady Kitty mnozí připodobňují k její zesnulé tetě, princezně Dianě. Posouzení podoby necháme na každém z vás, intenzivní zájem o módu je však nesporným styčným bodem mezi těmito ženami. Lady Kitty však má v tomto směru ještě co dohánět, vždyť její teta byla jednou z největších módních ikon, jejíž vliv dalece přesáhl hranice Velké Británie.

Reklama

Další články

Načítám