Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slavnou se tato dívenka stala už měsíc po narození, zhruba v tu dobu začala její matka Vanessa (40) sdílet její snímky na Instagramu. Chloe Trump je nejmladší dcerkou Donalda Trumpa Jr. (40) a vnučkou amerického prezidenta Donalda Trumpa (71). Trump Jr. je otcem pěti dětí, které s Vanessou zplodil. Nejstarší je dcera Kai (10), následují synové Donald III. (9), Tristan (6), Spencer (5) a nejmladší Chloe (3).

Donald Jr. a Vanessa se po dlouhých 13 letech manželství rozhodli pro rozvod. Podle zdrojů Page Six se manželka slavného politika cítila na všechno sama, protože její manžel příliš cestuje a věnuje se pouze práci. To už tak u Trumpových asi bývá. Vanesse také vadila přílišná pozornost médií a celého světa.

Na své děti však ani jeden ze slavného páru nedá dopustit. Přes stížnosti své ženy se Trump Jr. věnuje dětem, jak to jen jde, a vše pečlivě dokumentuje na svém Instagramu. Když sdílel právě fotku roztomilé Chloe se štěňátkem, strhla se vlna komentářů, které malou dívenku opěvují.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám