Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vyhrála u vás, čtenářů Super.cz, a zabodovala i u sázkařů. Podle mnohých by se v sobotu v ostravské hale Gong měla stát novou královnou krásy dvacetiletá brunetka z Ústí nad Labem Lea Šteflíčková.

U čtenářů Super.cz zabodovala na celé čáře, 36 procent z vás si myslí, že právě ona by se měla stát Českou Miss 2018, 40 procent sázkařů má stejný názor. Na Leu je vypsán kurs 3:1. „Vloni vyhrála tmavovláska Habáňová, letos by teoreticky měly mít větší šanci na úspěch světlovlásky. Řada finalistek bez make-upu nicméně nejsou až taková bomba jako na profesionálních fotografiích. Přirozenou krásu, optimální věk i výšku ale rozhodně nepostrádá Lea Šteflíčková. Každopádně je logické, že o vítězce bude rozhodovat víceméně subjektivní vkus poroty,“ říká sázkový expert Roman Kovařík.

Lea má k triumfu všechny předpoklady. Má nádhernou tvář i dokonalou postavu. Měří 178 centimetrů, její míry jsou 86 - 62 - 94. Od třinácti let se věnuje modelingu. Úspěšná byla v zahraničí. „V čerstvých čtrnácti jsem poprvé byla na dva měsíce v Japonsku. V Japonsku jsem byla doposud sedmkrát, třikrát jsem byla v Turecku a pracovala jsem také v Thajsku,“ řekla Super.cz favoritka.

Na druhém místě se podle čtenářů Super.cz umístila Aneta Mitušinová, třetí by podle vás měla skončit Tereza Křivánková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám