Hlavní obsah
Článek

Čerstvě nezadaná Katie Price (45) je v posledních dnech jako utržená ze řetězu. Poté, co se začátkem měsíce rozešla s argentinským modelem Leandrem Pennou údajně kvůli tomu, že ji nedokázal dostatečně uspokojit, si Katie užívá život plnými doušky. Několik nocí za sebou strávila v doprovodu přátel obrážením londýnských nočních podniků. A nebyla by to Katie, kdyby si na sebe nevzala něco pořádně sexy.

U Katie Price alias Jordan není výjimkou, že si na akci vezme buď jen pořádně vykrojené plavky, nebo třeba spodní prádlo s podvazky, jak to udělala nedávno během propagace své nové reality show Signed By Katie Price.

Tentokrát si v černém krajkovém a zcela průhledném šortkovém overalu vyrazila tato trojnásobná matka na párty do baru Paramount, jenž se nachází v londýnském mrakodrapu Centre Point. Blonďatý sexsymbol měl pod průsvitným modelem černou podprsenku a stejnobarevná tanga. Když však Katie vycházela ven, nohy jí na vysokých jehlových podpatcích nechtěly příliš poslouchat, a tak ji raději z obou stran podpírali přátelé.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám