Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Jasmina Alagič (28) poprvé promluvila o Rytmusovi. Otevřeně přiznala, že jde o velkou lásku. "Mělo to takovou normální posloupnost, vyvíjelo se to. Je to tak, jak má být. Je mi pěkně, jsem zamilovaná. Jasně," řekla Super.cz Jasmina.

Moderátorku velmi potěšila slova expartnerky Rytmuse Dary Rolins, která o ní veřejně velmi pěkně promluvila. "Je velmi příjemné číst slova právě od takové podle mě výjimečné ženy. Mám z toho radost," říká.

Zatím není jasné, kde spolu bude pár žít. "Budeme tam, kde budeme cítit, že je nám pěkně. Jsem dost v Čechách i v Bratislavě, řešíme hodně práci. Jsme tam, kde je nás třeba a kde chceme být," vysvětlila moderátorka SuperStar a také Fashion TV.

Na luxusní pražskou párty vyrazila točit právě pro módní televizi. Sama oblékla krásné krajkové krémové šaty. "Cítím se velmi dobře, mám šaty od BCBG, připadám si jako princezna," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám