Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zatímco Vuk Čelebić odešel z Ulice v tichosti, jeho smrt ani nebyla natočena, kolem tragického úmrtí doktorky Hanákové v Ordinaci v růžové zahradě je rušno. Zaznamenáno bylo vše: střelba, která jí způsobila smrtelné zranění, boj o život na operačním sále, a nakonec i její pohřeb. Na ten se ale představitelka postavy, herečka Klára Cibulková, dívat nechce a nebude.

„Zabili mě, protože jsem si to přála. Se scenáristy jsme se domluvili, že můj odchod bude definitivní. Mám ráda, když jsou věci ukončené definitivně,“ řekla Cibulková s tím, že do toho, jakým způsobem její postava skončí, nijak nemluvila. „Ale jsem s tímhle koncem spokojená. Moje postava měla chorobu, která končí demencí. Tak jsem se bála, abych nemusela studovat demenci a neskončila v ústavu. To není nic hezkého, s tou nemocí se dá žít poměrně dlouho s různými příznaky. Dokonce jsem sledovala jednu paní, která se v tom stavu stará o rodinu, ale pak přichází nehezký definitivní konec. Na to se těžko kouká,“ vyznala se ze svých obav.

Na pohřbu, který jí scenáristé vypravili, pochopitelně nebyla, o jeho průběhu ale byla zpravena kolegy, kteří ve smuteční síni na Olšanských hřbitovech natáčeli. „Štáb mi posílal z natáčení fotky s tím, že jsem to měla hezký. Já se na to ale dívat nebudu. Rozhodně ne.“

Reklama

Další články

Načítám