Hlavní obsah
Článek

Do světa vypustil svůj nový videoklip zpěvák Vojta Drahokoupil (22). A nejenže se kvůli natáčení začal před pár měsíci věnovat thaiboxu, ale také si musel poležet na nemocničním lůžku. „Záběry z nemocnice se natáčely na poliklinice v Liberci,“ svěřil Drahokoupil ke klipu Chci se rvát, ve kterém se probírá z kómatu. Jeho partnerku ztvárnila Česká Miss Earth 2016 Kristýna Kubíčková (26).

„Bylo to docela nepříjemné to hrát, ale nakonec jsem to zvládnul. Měli jsme na místě samostatný pokoj, kde jsme točili asi 3,5 hodiny. Celé to zařídila moje maminka, která tam pracuje a ta lékařka, která o mě ve videoklipu pečuje, je reálná doktorka,“ prozradil Super.cz Vojta. On sám měl v poslední době značné zdravotní problémy.

Kvůli nízké váze ho trápila krční páteř a bolesti hlavy, proto se také začal věnovat sportu a makat v posilovně. To se mu vyplatilo. „Díky thaiboxu se mi problémy s krční páteří a migrénami hodně zlepšily. Teď se tomu kvůli pracovnímu vytížení nemohu tolik věnovat, ale rozhodně se toho nechci vzdát. Jakmile budu mít trochu klid, tak začnu opět chodit, protože mi to hodně pomáhá,“ prozradil zpěvák, který se svou novou kapelou plánuje vyrazit na letní festivaly.

Reklama

Další články

Načítám