Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sága o čarodějnickém učni Harrym Potterovi proslavila vedle tří hlavních představitelů mnoho dalších herců. Jedněmi z nich jsou i James a Oliver Phelpsovi, kteří ztvárnili identická zrzavá dvojčata Freda a George. Mimochodem, James hrál Freda a Oliver George, i když pokud by si role prohodili, nikdo by nejspíš nic nepoznal. Nikdy to prý ale neudělali.

Ve filmech hráli od svých 14 let a spolu s dalšími dětskými herci rostli a dospívali na filmovém plátně. Ale dnes byste je nejspíš nepoznali. Především kvůli tomu, že jejich ve filmu tak signifikantní ohnivé vlasy, jimiž se vyznačovali všichni Weasleyovi, nejsou jejich, ve skutečnosti mají hnědé. Herci dnes navíc nosí kratší sestřih. A i léta jsou samozřejmě znát.

Dvojčatům se bohužel nepodařilo prorazit stejně jako Danielu Radcliffovi (Harry Potter) nebo Emmě Watson (Hermiona) a další výraznou hereckou příležitost čekají.

Reklama

Další články

Načítám