Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka skupiny Verona Veronika Stýblová přijala od svého kolegy Petra Fidera devadesátidenní výzvu. Čeká ji období tvrdého odříkání, dřiny a potu.

„Jednou, cestou na koncert, jsme si s Petrem říkali, že se všichni kolem nás nějakým způsobem udržují fit a ve formě. Došlo nám, že je důležité pro sebe něco dělat, vypadat dobře a mít nějakou fyzičku. Hlavně na koncertech je to fakt potřeba. A tak jsme si řekli, že si dáme devadesátidenní výzvu s cílem vylepšit naše těla a udělat pro sebe něco zdravého,” popisuje Veronika.

Od výzvy mezitím uplynuly čtyři týdny a změna už je celkem patrná. Po ukončení pak plánují zveřejnit porovnávací fotky na svých sociálních sítích. „Jsem velice ráda, že výzva vznikla, rozhodně bych do toho šla znova. Sice jsme se ani o nic nevsadili, ale třeba nás ještě něco napadne. Každopádně se teď cítím výborně, a hlavně budu hezká do svatebních šatů,“ dodává s úsměvem Veronika, která se v létě provdá za svého dlouholetého přítele.

Skupina Verona se činí nejen v posilovně. Aktuálně tvoří další song a v srpnu odlétají do USA natáčet nový videoklip. Zároveň v rádiích velice dobře boduje jejich singl Complicated, který vydali letos na jaře.

Reklama

Další články

Načítám