Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už v sobotu se jedna dívka z této desítky stane držitelkou titulu Česká Miss 2018. Ani letos nevynechaly soustředění v zahraničí. Letos padla volba na nedaleké Chorvatsko, kde kromě celá řady aktivit proběhlo focení v sexy pózách v plavkách fotografkou Petrou Odrazilovou.

Všechny dívky udělaly za dva měsíce velký pokrok, a to nejen na své vizáži, ale i v samotné chůzi, choreografiích, i v pózování fotografům. Dnes byste na žádné z nich nepoznali, že některé finalistky díky České Miss zažívají své první modelingové zkušenosti.

Dívky si užily slunný týden na jachtách v Chorvatsku. Spíše než relaxu, opalování a koupání se věnovaly právě práci - natáčení a focení. „Holky byly úžasné. Vzhledem k tomu, že jsem měla možnost pracovat s každou z nich od samého začátku, každá udělala neuvěřitelný pokrok a letos je finálová desítka opravdu vydařená. Sama si netroufám tipovat, kdo to nakonec vyhraje," řekla fotografka Petra Odrazilová, které při focení finalistek pomáhala stylistka Šárka Štursová.

O tom, která z těchto dívek se stane novou královnou krásy, Českou Miss 2018, a bude reprezentovat Českou republiku na Miss Universe, získá kontrakt s Juliette Armand na 750 000 Kč a další hodnotné ceny, se rozhodne už tuto sobotu. Finálový galavečer proběhne 2.6.2018 ve 20 hodin v multifunkční aule Gong v Ostravě, moderuje ho Martin Dejdar, vystoupí Dara Rolins, Adam Mišík, Niko a také Mariana Prachařová a Jan Nedvěd a v přímém přenosu ho odvysílá Televize Seznam.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám