Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Řecké ostrovy si díky přírodnímu i kulturnímu bohatství našly příznivce z řad běžné populace, ale i mezi celebritami. Tu, kterou vidíte na fotce, ale možná hned tak nepoznáte.

Herce Billyho Zanea, který si pro odpočinek zvolil Mykonos, si můžete pamatovat například z filmu Titanic o zkáze stejnojmenné lodi, v němž ztvárnil bohatého snoba Caledona Hockleyho, nebo také z Úplného bezvětří, kde pro změnu terorizoval Nicole Kidman (a Sama Neilla). V obou případech měl vlasy (i když v případě Titaniku už prý doladěné příčeskem) a o pěkných pár kil méně.

Při pohledu na jeho rychle se rozrůstající filmografii však nutno konstatovat, že ani jedno není na škodu.

Zatímco pracovní diář má nabitý (momentálně natáčí seriál Curfew, dotočil filmy Cliffs of Freedom, Lucid, Trouble Sleeping nebo By Way of Guitar), jeho soukromí, alespoň oficiálně, tak vzrušující není. Žádná oficiální partnerka po jeho boku nevystupuje. V minulosti byl ženatý s herečkou Lisou Collins a později zasnoubený s modelkami Kelly Brook nebo Candice Neil, s níž má dvě dcery.

Reklama

Další články

Načítám