Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už se stalo tradicí, že tváří nejslavnější podprsenky na světě jsou Češky a Slovenky. S kampaní Dívej se mi do očí Wonderbru uvedla do povědomí široké veřejnosti Eva Herzigová. Další tváří byla Adriana Sklenaříková. A teď celý svět zaplavily billboardy s Adrianou Čerňanovou, která okouzlovala diváky na česko - slovenském finále Elite Model Look.

Adriana je jednou z našich nejúspěšnějších modelek. V létě dokonce získala kampaň na pánský parfém Dior, kterou fotila s idolem ženských srdcí Judem Lowem. A fotil je jeden z nejrenomovanějších fotografů současnosti Peter Lindbergh.

“Adriana je nejen extrémně krásná, ale i velmi inteligentní, což myslím je také jeden z argumentů, proč si ji Wonderbra vybrala,“ řekl Super.cz Sáša Jány, ředitel agentury Elite Prague, který o dvacetileté krásce prozradil, že se v modelingu úspěšně pohybuje už od svých šestnácti let.

Reklama

Další články

Načítám