Hlavní obsah
Článek

Už od září se zpěvák Bohuš Matuš (50) představí v obnovené premiéře muzikálu Fantom opery. Vedle zkoušení, které ho přes léto čeká, se rozhodl, že si pro svou roli pořídí nový doplněk, kvůli kterému se ale pořádně plácne přes kapsu. „Rozhodl jsem si pro roli koupit svojí vlastní paruku. Má ji takhle i Marian Vojtko pro titulní roli a nemůže si to vynachválit,“ prozradil Matuš.

Představitel Raoula se totiž v obyčejných parukách během představení příliš dobře necítí. „Většinou mi dali na hlavu nějaké koště a já se v tom pak necítím dobře,“ svěřil zpěvák s tím, že kvalitně udělaná paruka není levná záležitost. „Je to celkem investice, ty lepší, které jsou vyrobené z pravých vlasů, se pohybují kolem 20 tisíc korun, takže na to musím našetřit a během léta si ji pořídím, aby mohl od září vystupovat s novou, krásnou kšticí,“ řekl se smíchem zpěvák, který doufá, že mu staré kostýmy budou sedět.

Budu mít stejné kostýmy, snad mi vše padne a nebude se to muset nějak moc extra upravovat,“ prozradil Matuš k muzikálu, který od 14. září startuje v divadle GoJa Music Hall. V titulní roli fantoma se opět objeví Marian Vojtko (51) v alternaci s Radimem Schwabem, Bohuš Matuš se bude s Michalem Bragagnolem alternovat jako Raoul a Michaela Gemrotová (38) s Monikou Sommerovou se představí v roli Christine.

Reklama

Další články

Načítám