Hlavní obsah
Článek

Sylvester Stallone (71) evidentně není jenom dobrý herec, ale také produktivní otec. Jeho tři dcery Sophia (21), Sistine (19) a Scarlet (15) se tedy opravdu povedly. Slavné trio si vyrazilo i s kamarádkou na nákupy do Beverly Hills a hned vzbudily pozornost všech kolemjdoucích.

Všechny tři krásky se rozhodly, že budou kráčet ve stopách matky Jennifer Flavin, která je bývalou modelkou. Nejstarší Sophia se jako modelka angažuje už nějakou dobu, stejně jako prostřední Sistine, která působí v modelingu pod prestižní společností IMG Models. Scarlet zatím pózuje převážně na Instagramu, ale už teď je jasné, kterým směrem se později vydá.

Slavné trio během loňských Zlatých glóbů získalo ocenění Miss Golden Globes 2017 a všem přítomným celebritám vytřelo na červeném koberci zrak. Od té doby se jim sledující na Instagramu načítají po tisících a vypadá to, že děvčata přesně vědí, jak zúročit svou instagramovou slávu. Jejich budoucí partneři to ovšem možná nebudou mít lehké. Ne každý se totiž odváží randit s dcerou slavného Rockyho.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám